شرکت گوگل به کاربران اپلیکیشن عکس خود به دلیل محافظت از حریم خصوصی هشدار داد.

گوگل به میلیون‌ها کاربر سرویس عکس خود هشدار داد

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از فوربس، شرکت گوگل با ارسال نامه‌ الکترونیکی برای تعداد زیادی از کاربران اپلیکیشن گوگل فوتوز(Google Photos) به آن‌ها هشدار داده است که در هنگام استفاده از نسخه جدید این برنامه به مسائل امنیتی توجه کنند.

گوگل به تازگی ویژگی High Quality را به اپلیکیشن عکس خود اضافه کرده است. با استفاده از این قابلیت کاربران می‌توانند تصاویر مختلف بزرگنمایی کرده و یا برش بزنند و در نهایت تصویر را با کیفیت اولیه آن یا حتی بهتر مشاهده کنند.

بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند نسبت به افت کیفیت تصاویر مختلف پس از دانلود یا آپلود آن‌ها انتقاد می‌کنند و اکنون گوگل تلاش کرده است چنین مشکلی را برطرف سازد. بدون شک رفع این مشکل توجه کاربران زیادی را جلب خواهد کرد. روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا از اپلیکیشن گوگل فوتوز استفاده می‌کنند و ایجاد هرگونه مشکل در این برنامه می‌تواند تعداد بسیار زیادی از کاربران را با دردسر مواجه سازد از طرفی ویژگی‌های کاربردی و مثبت این اپلیکیشن نیز به سرعت مورد استقبال کاربران قرار می‌گیرد.

کاربران اپلیکیشن گوگل فوتوز پس از دانلود این برنامه می‌توانند از 15 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان گوگل استفاده کنند ولی در صورت اتمام این ظرفیت باید ماهانه هزینه‌ای را پرداخت کرده و از سرویس‌های ابری گوگل استفاده کنند.

کارشناسان فناوری معتقدند گوگل هنوز از ایمنی نسخه جدید Google Photos مطمئن نیست از همین رو به کاربران هشدار می‌دهد که در هنگام استفاده از این برنامه به خوبی نکات امنیتی نظیر تغییر رمز عبور در بازه‌های زمانی کوتاه مدت را رعایت کنند.

انتهای پیام/4144/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

پربازدیدهای سرویس

آخرین اخبار

وب گردی